• Megújítva
Seebest SB-8620D2 Kábel TV Jel Erősítő Splitter Emlékeztető CATV erősítő 2 Kimenet 20DB
zoom_in

Seebest SB-8620D2 Kábel TV Jel Erősítő Splitter Emlékeztető CATV erősítő 2 Kimenet 20DB

HUF 2802.60

Jelen van
check A raktárban.


Seebest SB-8620 D2 Kábel TV Jel Erősítő Splitter Emlékeztető CATV erősítő 2 Kimenet 20 DB
Megjegyzés : csak a dugót, mint a képen látható,nem EU/AU csatlakozó
Jellemzők
- Modell : SB-8620 D2
- Célja az importált magas frekvenciájú komponensek biztosítják a magas teljesítmény.
- Alumínium shell rendelkezik, jól árnyékolás tulajdonságai, erős kapacitása ellen zavar.
ELEM
PARAMÉTER
Frekvencia tartomány(MHz)
45~860
Névleges nyereség(d B)
20±2
Síklapúság a zenekar(d B)
±0.75
Max kimeneti szint(d BμV)
105
Névleges bemeneti szint (d BμV)
72
Nyereség beállítási tartomány(d B)
nem
Moslék preset (d B)
3
Zaj tényező(d B)
≤5
Vissza veszteség(d B)
≥9
tápegység
220 V~ 50-60 Hz
teljesítményfelvétel(W)
1
Kimenetek száma
2
Mérések
83*55*32 mm
1) elfogadjuk, Alipay, a Nyugati Unió TT. Minden hitelkártyát elfogadunk keresztül, biztonságos fizetési processzor LETÉTI. 2) Mi lesz a folyamat, a legtöbb rendelés után 48 órával a fizetés-hitelesítési kínál követése nem minden Üzlet(vatera piacterén csak töltse ki a követés Nem 24 óra után). 3) Támogatás a világ minden pontjára. (Kivéve, hogy az egyes országok APO/FPO). 4) a DHL/Fedex Követés Nem Lehet Megváltoztatni, miután a tétel érkezik Hongkong(pl.mi szállítjuk az elem pénteken, majd töltse ki a követés Nem,de a követés Nem lehet Változtatni, hétfőn, ha a Csomag érkezik Hongkong). 5) a SZOLGÁLTATÁS TRANZIT IDŐ, amelyet a fuvarozó, illetve kizárja a hétvégék, ünnepek. Tranzit idő eltérhet, különösen az ünnepek alatt. 6) Ha nem érkezik meg a küldemény ésszerű nap a fizetés, akkor kérjük lépjen velünk kapcsolatba első(pls ne tegye a negatív visszacsatolás előtt fel velünk a kapcsolatot!). Mi a pálya, hogy a szállítmány vissza, amilyen hamar csak lehet, egy válasz. A mi célunk az elégedett vendég!
1) Mi fenntartani a magas színvonalú kiválóság, mert törekednünk kell a 100% az ügyfél elégedettségi! Visszajelzés nagyon fontos ,kérünk, hogy ön azonnal lépjen kapcsolatba velünk, MIELŐTT adj semleges vagy negatív visszajelzést, hogy mi lehet kielégítően címét az aggodalmát. 2) lehetetlen, hogy olyan problémákat, ha nem tudunk róluk!
1) Az orosz vevő,pls ajánlat teljes név, mint a politika megköveteli. 2) A Vevő, az orosz Föderáció,Argentína,Ukrajna,Elem lehet a hajó keresztül EMS ha úgy dönt, hogy a DHL/Fedex, mint komplex vámáru-nyilatkozat folyamat. 3) Vevő Brazíliából,pls ajánlatot Adó Nem akarod, hogy a hajó DHL/Fedex,vagy elemet, majd a hajó keresztül EMS bár válassza a DHL.

Márka Név:
TZT

A kategóriába tartozó áruk..