• Az ár alacsonyabb
  • Megújítva
Teljes Négyzet/Kör Gyakorlat 5D DIY Gyémánt Festmény Cross Stitch szilvavirág 3D Hímzés Mozaik lakberendezés Ajándék HCR
zoom_in

Teljes Négyzet/Kör Gyakorlat 5D DIY Gyémánt Festmény Cross Stitch szilvavirág 3D Hímzés Mozaik lakberendezés Ajándék HCR

HUF 1282.00 1973.70

Jelen van
check A raktárban.


Kedvesem, olvasd el a mondat a sárga háttér, piros font. Ez nagyon fontos!
Márkanév : YI FÉNYES(Kattintson ide, hogy látogassa YI FÉNYES, Gyárban, Áruházban)
Alkalmazás : Főoldal/Hotel/Ofice Dekoráció & Ajándék . (Minden kép,minden kép,lehet előállítani.Akkor kérjük lépjen velünk kapcsolatba,ajánljuk a megfelelő méretet.)
Gyémánt Típusa : 100% Kerek & Négyzetméter Gyémánt. ( Ha kell, egy négyzet, rombusz, Kérem, hagyjon üzenetet "Tér Gyakorlat" után azonnal megrendelés,egyébként az alapértelmezett küldenek kör gyémánt termékek )
Gyémánt Festmény Méret : Minden méret a boltban általában azt jelenti, hogy a Kép Mérete.
Elemek Közé Tartozik A (Csomag) : Teljes Gyakorlat,Vászon,Tálca,Pont Gyémánt Fúró Toll,Ragasztó,A4-Es Papír,Doboz/Csomag Papír . (ha a gyémánt festmény mérete kevesebb than40*30 cm-es csomagolás zsák)
Meleg Tipp : Szállítási sérült, hiányzó termékek, mi lesz adja ki újra.
1 : Mivel a határértéket a mérési, a tényleges méret biztosan van néhány apró hibák (kevesebb, mint 2 cm). 2 : az Összes méretet a boltban általában azt jelenti, hogy a Kép Mérete.
Alap HD vászon
A tételek a következők : Fúró,Vászon,Tálca,Pont Gyémánt Fúró Toll,Ragasztó,A4-es papír,Doboz/Csomag Papír. Tipp : Kérjük, ellenőrizze gondosan után megkapja az árut,ha van probléma,kérjük, szerződés minket.
1 : Nyissa ki a csomagot,ellenőrizze a készletek, hogy az összes részek teljes vagy nem. 2 : Ellenőrizze, hogy a gyanta, gyémánt színű, a megfelelő színkód. 3 : Válassza ki a karaktert (szimbólum),megtaláljuk a megfelelő gyémánt. 4 : Használja a tollat, hogy vegye fel a gyémántot,hogy a megfelelő helyzetben. 5 : Miután befejezte, enyhén nyomja le a gyémánt kézzel tartani őket szilárdan rögzítve.
1.Kérjük, töltse ki a teljes neve, beleértve a keresztnév,Középső név név, míg a befizetést. 2.Kérjük, töltse ki a megfelelő címet, beleértve a lakásban Nem,Utca,Város, Régió, Ország,Különben a csomagot lehet, hogy valószínűleg vissza! 3.Vágd ki,hogy a mérési okozhat méret eltérés (plusz minus1-2 cm fluktuáció),színes aberráció annak köszönhető, hogy a monitorok,időjárás,világítás, de más tényezők,Képek különböző szín, különböző monitorok, de ez nem befolyásolja a látványt nyújtanak a festmény,Kérlek, értsd meg. 4.A kedves vevő, ha nem elégedett a terméket, illetve a szolgáltatást, kérjük lépjen velünk kapcsolatba, mielőtt elhagyja a negatív visszajelzést, akkor mi megpróbáljuk a lehető legjobban megoldani a problémákat, hogy elégedett.

Méret:
Round Drill 20x20cm, Square Drill 20x20cm, Round Drill 30x30cm, Square Drill 30x30cm, Round Drill 40x40cm, Square Drill 40x40cm, Round Drill 50x50cm, Square Drill 50x50cm, Round Drill 60x60cm, Square Drill 60x60cm, Round Drill 70x70cm, Square Drill 70x20cm, Round Drill 80x80cm, Square Drill 80x80cm, Round Drill 90x90cm, Square Drill 90x90cm, Round 100x100cm, Square 100x100cm, Round 120x120cm, Square 120x120cm
Stílus:
Európa
Külső Csomagolás:
Színes Dobozban
Vászon Csomagolási Módszer:
Feltűrt
Használat:
Festmények
Beillesztés Terület:
Teljes
Anyag:
Gyanta
Színek száma:
30-45
Formában:
Egyetlen
Gyémánt alakja:
Kerek
Márka Név:
YI FÉNYES
Mintázat Típusa:
Virágos
Keret:
No

A kategóriába tartozó áruk..