• Megújítva
1/16 Sherman fém osztott hatch kupola a nyitó fedélzeti Mato 1230 teljes fém M4A3(75)W sherman 1:16 rc tank
zoom_in

1/16 Sherman fém osztott hatch kupola a nyitó fedélzeti Mato 1230 teljes fém M4A3(75)W sherman 1:16 rc tank

HUF 4023.00

Jelen van
check A raktárban.


e Packet Oroszország ,USA, egyesült KIRÁLYSÁG,Kanada,Franciaország, Ausztrália
Cikkszám. : MT164
Leírás :
Fém osztott hatch kupola a nyitó hatch 1 : 16 Mato 1230 teljes fém M4 A3(75) W sherman rc tank
A csomagolás tartalma : Fém osztott hatch kupola a nyitó hatch x 1set
Vásárlás Közlemény
1. Kedves barátaim, akkor a hajó a javakat, az EMS, e Packet, a FEDEX, a DHL,TNT,UPS vagy a USPS. A különböző országokban, majd válassza a különböző hajózási társaságok. Ha a vállalatok elutasítja, illetve adja meg, akkor kérjük lépjen velünk kapcsolatba, amikor a parancsot.
2. Ha a csomagot kevesebb, mint 2kgs a cél, hogy az egyesült államok, egyesült KIRÁLYSÁG,Franciaország,Kanada vagy Ausztrália , amit figyelembe lehet venni 'e Packet', mint a szállítási mód. Sokkal olcsóbb a legtöbb esetben. Jelenleg, Aliexpress.com még mindig nem tudok mutatni, hogy e Packet az egyesült KIRÁLYSÁGBAN,Kanadában,Franciaország, Ausztrália. Akkor kérjük lépjen velünk kapcsolatba, hogy módosítsa a szállítási költség ha úgy dönt, 'e Packet'.
3.Ha muli-elemek egy rendelésben, akkor kérjük lépjen velünk kapcsolatba, hogy módosítsa a szállítási költség, mint tudjuk, össze elemeket, hogy mentse a szállítási költség.
1. Ha nem elégedett a terméket vásárolt Mato Outlet, lehetséges, hogy vissza a visszatérítési 7 napon belül az átvevő a tétel(szállítási költség nélkül). Akkor kérjük lépjen velünk kapcsolatba, ami a vissza a kérést. Kérjük, vegye figyelembe, hogy a visszatérési kérelem nem fogadható el, ha kapcsolatba 7 napon belül megkapja a terméket. Fizikai sérülés, bármilyen termék esetén a termékek garanciális.
2.Minden visszatér kell tenni a orignal állapotban, csomagolás.
3.Kérjük, adja meg 3 munkanapon belül, hogy megvizsgálja a visszaküldött elemet, majd gondoskodjon cserére vagy visszatérítésre.
4.Bármilyen árut vissza nekünk a jogosulatlan elutasításra kerül. Amikor visszatért a termék, ön is felelős biztosítás a visszatért elem. Mato Outlet nem felelős semmilyen szállítási veszteség vagy kár az oldalon. Nem áru fogadható el, cseréjére, vagy vissza engedély nélkül.
5.Észak-Amerika költségtérítést vissza a termékeket, hogy az ügynök Kanadában, de nem Kína mostantól fogjuk kérni az ügynök segít megszervezni az exchange neked. Nem lenne kényelmesebb az ön számára.
6.Az összes visszaküldött termékeket, amelyek megjelölt vagy szállított, mint az "INGYENES SZÁLLÍTÁS" vásárláskor lesz visszatérítés 80% - a a termék ára(szállítási díj nélkül).

Használat:
Járművek & Távirányító Játékok
Jármű Típusa:
Tartály
RC Alkatrészeket & Accs:
Motor Alkatrészek
Márka Név:
MATO JÁTÉKOK
Anyag:
Fém
Modell Száma:
MT164
Származási hely:
Kína

A kategóriába tartozó áruk..