• Megújítva
SHELI Az Asus A53S K53E K53S K53SD Alaplap HM65 Rev: 2.3
zoom_in

SHELI Az Asus A53S K53E K53S K53SD Alaplap HM65 Rev: 2.3

HUF 6558.30

Jelen van
check A raktárban.


Jellemzők & termék részletek nem lehet 100% - ban pontosan (csak egy gyors termékinformáció mód).
Ellenőrizze, hogy a rész száma megegyezik a miénkkel. Ha nem biztos benne, dobj egy üzenetet az alaplap képek vagy hívjon minket. Segítünk erősítse meg.
Figyelem : CMOS/BIOS elem alaplap veszik miatt szigorú biztonsági ellenőrzés a repülőtéren, illetve egyéni. Kérem, tegye el az eredeti akkumulátor vissza, amikor telepíteni, illetve vizsgálat.
Termék Leírás
SHELI Az Asus A53 S K53 E K53 S K53 SD Alaplap HM65 Rev : 2.3
1. Modell : A A53 S K53 E K53 S K53 SD 2. Cikkszám : K53 SD K53 E (Győződjön meg róla, cikkszám ugyanaz) 3. Használt, eredeti stabil.
4. 100% - ban tesztelt szállítás előtt.
5. Garancia : 90 nap.
6. EST : 5 munkanapon Belül (általában 2 nap) fizetés után törlődik. Vizsgálati Eljárások
Minden Alaplap tesztelt szállítás előtt. 1. s et fel a CPU & RAM. Power on, hogy ellenőrizze, hogy a képernyőn jól működik. 2. Telepített rajongó, wifi kártya, akkumulátor, billentyűzet, touchpad, dvd, kapcsolja be, hogy ellenőrizze a bios-szám megfelelő. 3. Ellenőrizze, Wlan, wifi jelet, Internet böngészés funkció. 4. Erősítse meg DVD-t & SD kártya olvasó jól működik. 5. A zene, hogy ellenőrizze a hang-fülhallgató csatlakozó az ok gombot. 6. Ha az akkumulátor általában feltöltési / kisütési. 7. Akkor touch pad, usb slot, valamint az összes fényt. 8. Kapcsoló Beépített képernyő külső képernyő vizsgálat. 9. Run 3 D mark 10. Indítsa újra a Windows rendszert.
Csomag & Szállítás
1. A nti-statikus táska+hab papír pakolás +nyers színű box+karton dobozban
2. A küzdelem Szállítás ( magas érték alaplapok, javasoljuk, Gyorsított kiszállítás, biztonságosabb & gyorsabb ) : A. Ingyenes szállítás (normál szállítás) : a epacket vagy China Post Regisztrált Levegő Csomagot, a DHL vagy az e-kereskedelem, attól függ, hogy a rendeltetési országok, amelyek rendszerint körülbelül 15-25 nap, néha 1 hónap vagy több, egy messzi-messzi országban. B. Gyorsított szállítás : Általában az e-EMS EMS vagy DHL, attól függ, hogy rendeltetési országban. Általában EMS 7-15 nap, a DHL 3-7 nap. Néhány országban lehet, hogy nagy egyéni adó DHL, i f bármilyen különleges szállítási módon előnyben, kérjük, előre jelezze, különben mi a hajó, ez az alapértelmezett mód. C. vámok, díjak terhelik a kormány által, ami kívül történik, az eredeti tranzakció. Minden nemzetközi vámok, díjak vonatkoznak egyes országok szabályzat, valamint a felelősség a vevőt.

Márka Név:
SHELI
Portok:
USB 2.0,SATA
Foglalat Típusa:
LGA 1366
Alkalmazás:
Laptop
Modell Száma:
k53Z
A CPU:
No
Lapkakészlet:
Intel X99
Elem Állapota:
Használt
Memória Típusa:
DDR2

A kategóriába tartozó áruk..