• Az ár alacsonyabb
  • Megújítva
Üres CISS EPSON ME70 HIVATAL 650FN 1100
zoom_in

Üres CISS EPSON ME70 HIVATAL 650FN 1100

HUF 6423.00 7557.30

Jelen van
check A raktárban.


Folyamatos Tinta Rendszer (VIR) A Tintasugaras Nyomtatók
Chip : Vegyes reset chip
Kapacitás : 80 ML(nem tartalmazza a tinta)
Könnyű Telepítés. Igaz, a rendszer készen áll a "Plug & Play".
Alkalmas minden típusú festék, festék, pigment, valamint szublimációs stb
Különböző részei ugyanaz a modell, patron modell eltérő lehet.
Kérjük, olvassa Patron Modell
Kompatibilis : NEKEM OFFICE 70/650 FN/1100
Tintapatron : T1191(T1191)-T1094
Figyelem :
Rendelés előtt, kérjük, ellenőrizze, hogy a modell a tintapatronokat a modell a nyomtató. Csak mindkettő ugyanaz, mint a leírás, akkor a Folyamatos Tinta Rendszer megfelelően működjön.
Használata előtt a chip,Ha a nyomtató egy új(sosem nyitott vagy használt) kell inicializálni nyomtató által az eredeti tintapatron.
A csomag tartalmazza :
1 Set Folyamatos tinta rendszer, auto reset chip; 1db kézi.
Megjegyzés :
1, hogy a külső üveg kiegyensúlyozott helyzetben van, a festék a festék tároló raktár ugyanazon a szinten
2, ha szükséges, nyissa ki a szellőző lyuk : karton általában két lyuk. Az újratöltés lyuk (nagy lyuk) avent (lyukak). Tintasugaras nyomtató felszerelt CISS, CISS külső doboz fölé a nyílás nem lezárt, annak érdekében, hogy elkerüljék a tény, hogy a színes nyomtatás nem.
Karton érték nem lehet magasabb, mint a nyomtató elhelyezése a doboz, valamint párhuzamosan a nyomtató, a boxand a nyomtató legyen az asztalon.
4, ha a doboz festék eléri a figyelmeztető terület, kérjük, Újratöltés tinta. Különben nem lenne újratöltés eljárás bonyolult.
5, a csővezeték kell tartani a festék áramlik, különben nem érintené a nyomtatási minőség
1. A kommunikáció vagy a fizetés követő 7 napon belül aukció zárt. Ha ezek a feltételek nem teljesülnek, az eladó fenntartja magának a jogot, hogy semmis az aukciót.
2. HA annak kevesebb mint 3 db, akkor a hajó által SINGAPORE Post, vagy a China Post Nemzetközi Közgazdaságtan légipostai , hogy elviszi 3~22 munkanapon belül,más ország, Más szállítási idő. Ha a rendelés több, mint 3 db, majd válassza ki a KIR. HA GYORSABBAN KELL FUVAROZÓ, KÉRJÜK, LÉPJEN VELÜNK KAPCSOLATBA A UPS/DHL/EMS KEDVEZMÉNY . JAVASOLJUK, EMS.
3. Amennyiben a vevő szeretné, hogy vissza alatt nem nyitott állapotban van, a vevő köteles fizetni a szállítási költség tőlünk, hogy a vevő, illetve a visszaútra szállítási költség. kérlek, értsd meg. a legtöbb termékünk drága, ha nem, kérjük, ne nyissa ki. köszönöm.
4. A Visszajelzések Politika : rendszeresen átnézzük a visszajelzések fájlt, majd visszajelzést azok számára, akik benyújtott visszajelzést minket.

Típus:
Folyamatos Tintaellátó Rendszer
szín:
Egyéb
Kompatibilis Márka:
Epson
Ömlesztett Csomagolás:
Igen
Kompatibilis Nyomtató Típusa:
tintasugaras nyomtató
Modell Száma:
CISZ-EPS-ME70
is_customized:
Yes

A kategóriába tartozó áruk..