• Az ár alacsonyabb
  • Megújítva
15.6 hüvelyk 10 pontot Átlátszó Interaktív Érintőképernyős Fólia Film USB port szélesvásznú 16:9/16:10
zoom_in

15.6 hüvelyk 10 pontot Átlátszó Interaktív Érintőképernyős Fólia Film USB port szélesvásznú 16:9/16:10

HUF 26932.00 28350.00

Jelen van
check A raktárban.


Obeytec 15.6 hüvelykes szélesvásznú(16 : 9/16 : 10) Interaktív Érintőképernyős Fólia Film-80-Csatorna-Könnyű telepítés-HID Támogatja a Windows/Linux/Android-10 érintési pontok-USB csatlakozás - Gyors kiszállítás,Olcsó Költség a Gyár közvetlen Szállítás.
Cső Csomagolás tartalmazza : Touch es évekbeli film+USB Vezérlő+USB Kábel
Alkalmazások
Alkalmas Bolt ablak, Beltéri / kültéri kioszkok,Kiállítások, Látogató látnivalók, Múzeumok, Érintse meg a táblázatokat, Képzés,konferenciatermek,stb.
Bevezetés
Obeytec Interaktív Érintőképernyős Fólia-Fólia átlátszó érintőképernyő érzékeny tekercs, erősített membrán a hátsó üveg vagy átlátszó akril lemez, üveg vagy akril panelek azonnal átalakítani méretű érintőképernyő. Csak néhány mikron vastag, a vékony film képernyőre viszont bármilyen felületre egy nagy felbontású multimédiás kijelző felület. Hátsó kivetített képek, videó, dinamikus média tartalom jelenik meg, bármilyen formában, bárhol.
Obeytec érintse meg fólia tudják illeszteni egy üveg ablak vagy belső üvegajtó, s egy egyszerű háttér vagy a front-projektoros kivetítő viszont az üveg ablak vagy üveg ajtó, egy nagy érintőképernyő. Obeytec érintőképernyő film lehetővé teszi a vetítés a termék információk, közvetlenül az üveg, hogy vonzza a interaktivitás a potenciális ügyfelek. Ez egy tökéletes promóciós kijelző, hogy nem csak interaktív promóció felhasználói élmény éjjel-nappal, de akkor is rögzíti az interaktív adatok a potenciális ügyfél
Termék fotók
Rajzok
Van két változata írás. Oldal Verzió, illetve Alsó Verzió. Gyári Oldalon Verzió .Hagyjon üzenetet, ha szeretnéd, Alsó Verzió.
Alkalmazások

Csomag:
Igen
Termék Állapota:
Raktáron
Modell Száma:
OBDTF-156W10
Interfész Típusa:
USB
Típus:
kapacitív
Márka Név:
Obeytec
Képernyő Méret:
15.6
Típus:
interaktív érintőképernyős fólia film
Felület:
USB
Állásfoglalás:
4096*4096
Érintse Pont:
10 érintési pontok(2/10/20 opció)
Érintse Meg Az Alkalmazások:
Érintse meg az LCD monitor/Panel PC/Kiállítás
Érintse Meg Méretek :
15.6 inch
Jóváhagyás:
CE/FCC
Támogassuk:
Windows/LINUX/Android

A kategóriába tartozó áruk..