• Az ár alacsonyabb
  • Megújítva
Városi közlekedés Vonat Nagy méretű építőelemeket Számú Ábra Diy Tégla Oktatási Baba Játékok Kompatibilis Duplo autó Szett Ajándék
zoom_in

Városi közlekedés Vonat Nagy méretű építőelemeket Számú Ábra Diy Tégla Oktatási Baba Játékok Kompatibilis Duplo autó Szett Ajándék

HUF 4809.00 6868.80

Jelen van
check A raktárban.


Vásárlási Tipp : Ha a teljes összeget a megrendelések kevesebb, mint $5, az ingyenes szállítási alapértelmezés szerint ez China Post Rendes Kis Csomag Plusz. (Mert a telek kicsi, néha hiányzott a logisztikai cég a szállítás során.) A távoli országok, a szállítási idő nagyon hosszú. Remélem, a vevők meg is értem. Javaslom a Kedves vásárlók, vásárolhat további termékeket a vásárláskor. Ha a teljes megrendelést több, mint $5 fogjuk használni a gyorsabb, biztonságosabb, logisztikai csatornák szállít árut, így lesz jobb vásárlási élmény. köszönjük az együttműködését!
A Vásárlók Megjegyzés : 1. kérjük, adja meg a megfelelő teljes neve; 2. megfelelő telefonszám; 3. megfelelő irányítószám; 4. Általában a csomagot lesz kézbesítjük, hogy egy közelben posta, Néha Talán el kell menni a postára a csomagot, ha nem a nap hosszú, a csomagot lesz a visszatérés.
Termék leírás : Csomagolás : Az alapértelmezett beállítás a nincs doboz, de fogjuk használni, buborék fólia csomagolásban védelem. Méretek : Dimenziós mérések kézikönyv elkerülhetetlen, hogy vannak hibák a mérések. A méretek csak tájékoztató jellegűek. Szín : Mivel a különböző gyártási tételének, illetve a termék frissítéseket, néhány kiegészítő színek különböznek látható a képeken. Kérjük, érvényesül a kedves, köszönöm a támogató, megértő.
Épület-blokk, játék termékek a termelési, illetve értékesítési folyamat tárgya lesz, hogy por vagy egyéb szennyeződés, ajánlott, hogy a vásárlók megkapják a termék az első használat után langyos vízzel tisztítószerek, hogy a gyerekek játszani boldog, a szülők megnyugodhatnak.

Márka Név:
AIBOULLY
Anyag:
Műanyag
Műanyag Típus:
ABS
Műanyag Blokk Alakú:
Önálló Reteszelési Tégla
Korosztály:
< 3 éves
Figyelmeztetés:
Kompatibilis legoes duplo
Modell Száma:
legoes duplo
A nemek közötti:
Unisex
tanúsítási:
3C
3C:
Bizonyítvány
Tanúsítvány Száma:
2014152203012252
Vonalkód:
No
Típus:
Tömb

A kategóriába tartozó áruk..