• Megújítva
8 HATALMAS PAPÍR VIRÁGOK Fehér Esküvői Fotó Hátteret Kellékek flores artificiais para decora o
zoom_in

8 HATALMAS PAPÍR VIRÁGOK Fehér Esküvői Fotó Hátteret Kellékek flores artificiais para decora o

HUF 26730.00

Jelen van
check A raktárban.


[xlmodel]-[egyéni]-[8888] Leírás
Hatalmas papír virágok lesz a trend, hogy az emberek használni, mint esküvői hátterekkel, dekoráció, otthon, hotel fal deco, bevásárlóközpont windows megjelenítési mert a hatalmas papír virágok tudja tartani a frissesség, ami a valódi virágok nem érezhetem . Mi több, a hatalmas papír virágok olcsóbb, mint az igazi virágok .
Mindenki azt akarja, hogy egy álom esküvő, ezért azt tervezi, hogy mindent, beleértve a parti dekoráció, míg a hátterekkel egyik legfontosabb része a dekoráció. Azt akarják, hogy DIY magukat, ahelyett, hogy ugyanazt, mint a többiek. A hatalmas papír virágok lehet egy jó, könnyen dekoráció esküvői hátterekkel, mert egyszerűen rendeljen tőlünk, mi lesz a befejezés minden virágot küldeni őket, akkor használja közvetlenül.
Miért válassza a hatalmas papír virágok tőlünk? mert mi garantálja, hogy kap a hatalmas papír virágok időben, mivel van egy erős szakmai kézzel készített csapat használjuk a szállítási módot-EMS. Többnyire akkor a hajó ki a rend egy hét a szállítási idő körülbelül 7-10 nap múlva. Mi több, mi sokkal olcsóbb áron, mint a helyi kiskereskedők, de a kiváló minőségű karton, valamint hab papír is.
Hogyan hajó a hatalmas papír virágok? Használjuk egy 7 réteg kemény karton, hozzátéve, buborék betakar, hogy a kár elkerülése érdekében a virágok. Van gazdag tapasztalat, mióta elkezdtük ezt az üzletet 2010-től. Többnyire érkezik egy jó állapotban van, néha a nagyobb papír virágok lehet, hogy kicsit meghajlott, de a fix kézzel, amely nem befolyásolja a dekoráció.
A virágok állítsa be úgy jelenik meg, mint a mi oldalunkon vannak, csak refference, nem úgy, mint a fix is, szívesen beszél nekünk egy egyedi megrendelésre . Választhat, a virágos stílus, színek a rendelkezésre álló virág stílus táblázatok, illetve színes grafikonok.(egyszerűen csak kattintson a "nézet bolt, majd mozgassa az oldal közepén, látni fogja a virág, stílusok, színek diagramok ott"). vagy még mindig nem találta meg a színeket, úgy tetszik, legyen szíves lépjen velünk kapcsolatba, kattintson a "kapcsolatba" . Mi több, tudod, hogy az egyéni, a méretek, a hatalmas papír virágok.
8 Hatalmas papír virágok
2 x 40cm
2 x 30cm
3 x 15cm
1 x 20cm
[xlmodel]-[fotó]-[0000] Képek Listája
[xlmodel]-[termékek]-[8888] Több A Kedvezmény ..
[xlmodel]-[egyéni]-[42073] Politika
Miért a márka Jövőbeni & díszes
Úgy gondoljuk, hogy képviselje kik vagyunk, honnan jövünk. Én születtem, egy kis falu Kínában, apám keményen dolgozott, hogy az oktatást, a testvérek pedig magam.

Típus:
Dekoratív Virág & Koszorúk,Hibrid
Anyag:
Papír
Márka Név:
Jövő & Díszes
Modell Száma:
CP023
Virág Stílus:
Virág Fejét
Osztályozás:
Művirágok
Alkalomra:
Esküvő
Stílus:
Virág
Típus:
Menyasszony Csokor/Esküvői Virág

A kategóriába tartozó áruk..