• Megújítva
Lightdow a Nagy Felbontású HD 55MM x 0.45 Széles Látószögű Makró Objektív Canon, Nikon, Sony DSLR
zoom_in

Lightdow a Nagy Felbontású HD 55MM x 0.45 Széles Látószögű Makró Objektív Canon, Nikon, Sony DSLR

HUF 5267.70

Jelen van
check A raktárban.


Lightdow® High Definition HD 52 MM x 0.45 Széles Látószögű Makró Objektív Canon, Nikon, Sony DSLR
Leírás :
Ez 0.45 x Széles Látószögű Objektívvel a "MAKRO" illik ide a kamera meglévő objektív rendszer, amely lehetővé teszi, hogy minél több a kép, olyan a táj, több ember csoportos kép, valamint a belső terek az összes helyiség.
Jellemzők : Professzionális, Nagy Felbontású Optika : PHD Lencse csökkenti az üveg fáklyákat, majd szellem által okozott gondolatok Deluxe Nagy Felbontású Lencse Szakmai Eredmények (Széles Látószög & Makró) Tervezték, hogy a Legmagasabb Minőségi Előírásoknak Teljes mértékben Kompatibilis Nap/Éj digitális videó kamera felvétel Multicoated Üveg Optika Ultra Kompakt Méret Titán Hordó Ház Infravörös Kompatibilis Beépített MAKRÓ objektív extrém közeli fényképezés Különleges Elem Keret : Különleges Matt csökkenti a gondolatok pedig optimalizálja a képet
Kompatibilitás : Szűrő méret : 55mm
MEGJEGYZÉS : KÉRJÜK, ELLENŐRIZZE A FÉNYKÉPEZŐGÉP LENCSÉJE SZÁL MÉRET MEGRENDELÉS ELŐTT. Ez a készlet kompatibilis 52 mm-es objektívek csak. Lencse mérete változik, függetlenül attól, hogy márkához, vagy modell. A fényképezőgép lencséje szál méret lesz megjelölve valahol a lencse hordó vagy nyomtatott alatt a lencsevédőt. Ez a szám mindig megelőzi a "φ" (Átmérő) szimbólum. Például : φ55 = 55mm objektív szál méret.
Csomag tartalma : 1x 52mm X 0.45 Széles Látószögű & Makró Objektív 1x Elülső védősapka 1x Hátsó Sapka 1x Objektív Táska

Márka Név:
lightdow
Csomag:
Igen
Modell Száma:
55W-100001
Típus:
széles látószögű objektív

A kategóriába tartozó áruk..