• Megújítva
alacsony ár rozsdamentes acél ékszerek lézer hegesztés gép arany ezüst
zoom_in

alacsony ár rozsdamentes acél ékszerek lézer hegesztés gép arany ezüst

HUF 999999.99

Jelen van
check A raktárban.


alacsony ár rozsdamentes acél ékszerek lézer hegesztés gép arany ezüst
Termék Leírás
Lézerpont hegesztés elsősorban a lézer, a hatalom, az irányítás, hűtő gép, fényvezető koncentrálni, binokuláris sztereo mikroszkópos vizsgálat több részből, kompakt szerkezet, kis méret. Koaxiális, a lézersugár a mikro-koordináta utasításokat, hogy a munkadarab elhelyezése egyszerű, nem igényel speciális kellék. A lézer energia, impulzus frekvencia impulzus szélesség lehet előre beállított, valamint változott a vezérlőpulton keresztül. Tápegység fiókban szerkezet, könnyű eltávolítani, így az üzemeltetés, karbantartás a készülék könnyű. Nem kell, hogy töltse ki a forrasztás, hegesztés sebessége, megbízható kapcsolatok, a munkadarab deformáció kicsi, gyönyörű állapotban.
A Termék Alkalmazása
A lézerpont hegesztő gép hegesztés elsősorban arany, ezüst, platina, titán, illetve annak alufelni, elektromos nikkel öv, illetve egyéb anyagokat lehet használni, ékszerek, órák gossamer, integrált áramkör vezető mindenféle apró, hőre érzékeny részeit precíziós hegesztés, Eszközök, elektronika, kommunikáció, gépek, gépjárművek, katonai, arany ékszerek, illetve más iparágakban.
Főbb Jellemzők
1.A legfontosabb alkatrészek, például kerámia lézer üreg segítségével nemzetközileg elismert termékek gyártói annak érdekében, hogy a berendezés magas megbízhatóság, magas teljesítmény.
2.Egyedi YAG kristály hűtési módszer, javítja a sugár minőségű xenon lámpa élettartam, csökkentsék a költségeket.
Minták
Minősítések
Cég Információk
Az elkötelezettség, hogy folyamatosan javul a technológia szintjét, a kutatás-fejlesztés, a szabványosítás, a tudományos menedzsment, kiváló minőségű termék, illetve ügyfélszolgálati fogalmak. Xintian technológia nyert, kiváló hírnévnek örvend, a globális piacon, valamint Németország, az Egyesült Államok, Japán, nagy-Britannia, Oroszország, Malajzia, illetve más országban van együttműködött a jól ismert cégek hazai lézer kutatóintézetek fenntartása egy hosszú távú baráti együttműködés. Az évek során, a termék kivitele több mint száz országban.
Csomagolás & Szállítás
Szolgáltatásaink
FQR
Q : a LOGÓT a termékek?
A : Igen, Tudunk ajánlani LOGÓ selyem-képernyő, sír. LOGÓ díjat is ingyenes, míg a rendelési mennyiség eléri a követelmény.
Q : Mi az a tömeges megrendelés szállítási idő?
A Rendelés átfutási idő lesz 2-10 munkanapon belül, attól függ, hogy a terméket megrendeli.

Méretek:
920mm*560mm*1220mm
Használat:
HEGESZTŐ
Modell Száma:
BCX-W200
Hullámhossz:
1064nm
Pulzus:
0.1-2.0 ms
Egyetlen Impulzus, Energia:
100J
Központi Helyen Átmérő:
0,1-2,0 mm
Max. Kimeneti Teljesítmény:
200W

A kategóriába tartozó áruk..