• Az ár alacsonyabb
  • Megújítva
Új frissítés EMS test karcsúsító masszázs Meridian egészségügyi berendezések vissza masszírozó szépség berendezés enyhíti a fáradtság 110V - 220V
zoom_in

Új frissítés EMS test karcsúsító masszázs Meridian egészségügyi berendezések vissza masszírozó szépség berendezés enyhíti a fáradtság 110V - 220V

HUF 12701.00 15876.00

Jelen van
check A raktárban.


Funkció Infravörös, anion Márka Öt-line szívó masszázs ecset Idő, hogy a piaci 2018 Alkalmazás jelenet Kereskedelmi Cikk nem. gk101 Funkció Meridian kotor Selejtezési masszázs
Termelési területen Kína
NEKÜNK 79.9 / zsák MINKET 186.9 / zsák NEKÜNK, 79 / zsák MINKET 51.9 / zsák MINKET 176 / zsák
Meridián masszázs ecset, paraméterek :
A Termék Neve : A Gravitáció Kereskedő
Bemeneti feszültség : 110 V-240 V
Üzemi feszültség : 12 V
Teljesítmény : 20 W
Súly : 0.65 KG
Szín : gyöngyház fehér, rózsa arany, csillogó fekete
Termék Hatékonyság : Shu Jinghuo, állítsa be a funkciót, megszünteti a gyulladást, dagad, nyugi, idegek, szaporodnak a kollagén, valamint csökkenti a vérnyomást.
Használat : vigye fel illóolaj, illetve egyéb termékek, állítsa be a készülék hő energia szívó szerint a felhasználó igényeinek, valamint a gravitációs üzemeltető.
A használata a tömeg : hosszú távú, a testmozgás hiánya, al-egészségügyi betegek, szegények, meridian, hosszú távú mentális feszültség, fizikai zavar.
Utasítások :
Nyak : Fogmosás fentről lefelé, gyakran lóg nyakában, egy egészségügyi hatás.
Vissza : Hulladék kotor alulról felfelé.
Alsó végtagok : tisztázni alulról felfelé.
Talp : Masszázs sarok talpig.
Comb : A has lehanyatlott az alsó a felső has, meg is lehet manipulálni, körkörös mozdulatokkal.
Felső végtag : felhánytorgatni le.
Lábak : Kaparás felfelé, az alsó lábszár, hogy hozzon létre egy láb alakját, így száraz lába, megszüntetése dagadt a lába.
Negatív nyomás meridian ecset : nagy szívó, törekvés a bőr, valamint a zsírszövet akár aerob testmozgás, negatív nyomás állítható öt kép, annál több a kép, annál nagyobb a szívó, könnyű köpölyözés.
használata egyszerű :
Termikus masszázs, relaxációs keresztül a termikus hatás, nyomás kiadás, öt különböző hő intenzitás, alkalmi kiigazítás.
Mágneses hullám elv :
A mágneses hullámok befolyásolják az ember aktuális frakció, a mágneses momentum tájékozódás a makromolekulák a permeabilitás a nukleáris mozgás membrán rendszer, stb.
Óvintézkedések :
1. Ha a készülék csatlakoztatva van, a felhasználó nem hagyja el a készüléket.
2. Nem használja az elektromos készüléket, ha van valami, fedezi az elektromos készüléket vagy az elektromos készülék kitömött rajta;
3. Amikor a gyermekek, betegek, fogyatékkal élők, ember használja az elektromos készülékeket kellene, hogy szorosan figyelemmel.

Standard Feszültség:
110V, 220V
szín:
Arany, Fehér, Fekete
Csatlakozó Típusa:
UK, AU, EU Plug, Plug MINKET
Elem Típusa:
Masszázs & Relaxációs
Modell Száma:
gk010
Márka Név:
DISIYING
Méret:
Medium
Alkalmazás:
Szervezet
Anyag:
Pamut, ABS

A kategóriába tartozó áruk..