• Az ár alacsonyabb
  • Megújítva
Autó középkonzol control panel fedél berendezés belső dekorációs matrica a Volkswagen vw új sagitar 2012 2013 2014 2db
zoom_in

Autó középkonzol control panel fedél berendezés belső dekorációs matrica a Volkswagen vw új sagitar 2012 2013 2014 2db

HUF 4965.00 5397.30

Jelen van
check A raktárban.


Isten hozta nálunk!
A napirendi pont 100% ugyanaz, mint a leírás. Van gazdag nemzetközi kereskedelmi, szállítási tapasztalat. amit kínálunk jó minőségű, kiváló szolgáltatás, valamint segítsen megmenteni a költség. Sok-sok arany, ezüst standard vevők vásárlási sok különböző elemeket a boltban eladni őket saját hazájukban. Alig várom, hogy az együttműködés hamarosan.
Autó középkonzol control panel fedél berendezés belső dekorációs matrica a Volkswagen vw új sagitar 2012 2013 2014 2db
Leírás :
mennyiség : 1 db sorozatonként
anyag : rozsdamentes acél
autó készítő : a vw
autó modell : az új sagitar
modell év : 2012 2013 2014
szín : ezüst
Hogyan kell Fizetni?
1.Elfogadjuk a alipay a vatera piacterén, tudod fizetni a hitelt kocsi, ez nem probléma. Mint tudjuk,alipay lehetővé teszi, hogy küldjön fizetési gyorsan biztonságosan az interneten.
Hogyan kell szállítani?
Csak a hajó a tétel, hogy a címet a vatera piacterén. Kérjük, ellenőrizze a szállítási címet, illetve szállítható. Ha azt akarja, hogy küld egy másik címet, kérjük, változtassa meg a helyes címet a vatera piacterén mielőtt fizetni.
Arról, Vám, Vámkezelési Díj
Mint tudjuk,a vámok, valamint a vámhatóság adót kell fizetni minden egyes elemeket, ha a napirendi pont nyitotta meg, majd ellenőrizni a vámhivatal által az adott országban. Az ár nem tartalmazza az Vámok, Értéket Adó, Vámkezelési Díj, egyéb költségek. Ezek a díjak a vevő felelőssége. Kérjük, ellenőrizze, hogy az ország vámhivatal meghatározni, hogy mi ezeket a többletköltségeket fog, mielőtt a megrendelés.
Ha az elem visszatér hozzánk, mivel a vevő hajlandó fizetni a díjakat,akkor nem küldje el újra, kivéve, ha a vevő kiegészíti azokat a díjakat.
Ha azt akarja, hogy segítsen csökkenteni a vám-díj, kérjük, lépjen kapcsolatba velünk, hogy mennyi értéket kell tüntetni a számlán. akkor fogjuk csinálni, mint amit mondott.
Hogyan lehet nyomon követni?
Kínálunk a szállítási száma után küldjük a tétel, hogy te. követheti ezt a szállítási száma a 3-5 munkanapon később a China Post honlapján. Azt mondják, hogy az általunk küldött e tétel neked. Ön is tudja követni ezt a szállítási száma a Poszt honlapján az országot, miután ez a tétel elhagyta a kínai szokások. Ha úgy találja, hogy nem tudja nyomon követni ezt a szállítási száma a poszt honlapján az ország, talán a postára, nem sikerült feltölteni a szállítási információkat a honlapon, vagy késik feltölteni,de ez még mindig szállítási most.

Elem Típusa:
Belső Legömbölyített Léc
Márka Név:
muchkey
Modell Neve:
109
Év:
2012-2014
Külső Vizsgálati Tanúsítvány:
CCC
Anyag Típusa:
Rozsdamentes Acél
Anyag Típusa:
Rozsdamentes Acél

A kategóriába tartozó áruk..