• Megújítva
NodeMCU-32-ES ESP32S Lua Soros Wi-Fi Modul ESP-32-ES Chip / ESP32 WiFi+Bluetooth Fejlesztési Tanács NA396
zoom_in

NodeMCU-32-ES ESP32S Lua Soros Wi-Fi Modul ESP-32-ES Chip / ESP32 WiFi+Bluetooth Fejlesztési Tanács NA396

HUF 2565.00

Jelen van
check A raktárban.

Node MCU-32-ES ESP32 S Lua Soros Wi-Fi Modul ESP-32-ES Chip / ESP32 Wi Fi+Bluetooth Fejlesztési Tanács
Termék jellemzők
Node MCU egy nyílt forráskódú platformok. Programozott segítségével a Lua script nyelv. A platform alapján e Lua nyílt forráskódú projektek.
Node MCU-32-ES alapul az ESP-32-ES modul. A platform használ sok nyílt forráskódú projektek, mint például a lua-cjson, spiffs.
Node MCU-32-ES tartalmazza a firmware-t, hogy futhat ESP32 Wi-Fi So C chipek, illetve hardver alapú ESP-32-ES modulok. ESP32 a Wi Fi + Bluetooth chip által kifejlesztett Shanghai Espressif, amelynek célja, hogy a hozzáférési hálózat beágyazott termékek.
Node MCU-32-ES a core development board alapján ESP-32-ES modul. A fejlesztési tanács továbbra is a Node MCU 1.0 klasszikus design, vezet, hogy a legtöbb i / O, hogy a két fél a pin-kódot, a fejlesztő tud csatlakozni a perifériák saját igényeik szerint. Használatakor a lapba, a fejlesztés, valamint az üzembe helyezés, mindkét oldalán a standard pin-lehet, hogy a művelet egyszerű, kényelmes.
További részletek, valamint Downloand : kérjük, látogasson el a WIKI honlapon :
Termék leírás
Ezt a táblát használják, a kettős módú Wi-Fi, illetve Bluetooth-chipek által TSMC 40nm energiatakarékos technológia. ESP32 már integrált antenna RF balun, erősítő, alacsony zajszintű erősítő, szűrők, valamint power management modul. A testület egy Micro-USB port a fedélzeten, forrasztott fejlécek, szerves antenna. Megjegyzés : a Képek a képviseleti célra csak. A tényleges termék a csapok az ensz-forrasztva.

Márka Név:
KUONGSHUN
Típus:
Feszültség Szabályozó
Állapot:
Új
Alkalmazás:
számítógép

A kategóriába tartozó áruk..