• Az ár alacsonyabb
  • Megújítva
ENTEMPLE Új 9V 6F22 280mAh Ni-MH Újratölthető akkumulátor Multiméter Mikrofon Játék Távirányító KTV használata
zoom_in

ENTEMPLE Új 9V 6F22 280mAh Ni-MH Újratölthető akkumulátor Multiméter Mikrofon Játék Távirányító KTV használata

HUF 1077.00 1077.30

Jelen van
check A raktárban.


Érvényes : vezeték nélküli mikrofon, néhány elektromos játékok, néhány professzionális berendezések (egyedi látvány), stb. a termék leírása : A digitális szuper-core technológia, hogy ösztönözze az ionizációs vitalitás, optimalizálja a magas aktuális mentesítés.
Ni-MH akkumulátor nem tartalmaz higanyt, kadmiumot, tartós, környezetbarát, nincs memória effektus, nem virtuális standard kapacitás, újrahasznosítható 1000-szer. Gazdaságos, időtálló.
Tárolási Az akkumulátor kell tárolni, egy tiszta, száraz, szellőztethető teremben, meg kell tartani a kapcsolatot maró anyagok távol tűz hőforrás. Normális körülmények között, nem több, mint 3 hónapos tárolási környezeti hőmérséklet-tartomány -20 ~ 40 ℃, nem több, mint 6 hónapos tárolási hőmérséklet megengedett, hogy lehetővé teszi a hatálya a környezeti hőmérséklet-tartomány -20 ~ 35 ℃, különleges termékek termékek A megengedett hatálya az előírás az irányadó. A társaság ajánlott a legjobb tárolási hőmérséklet-20 ~ 25 ℃. Általánosságban elmondható, hogy a relatív páratartalom az akkumulátor tárolási környezet lehetővé teszi, hogy egy sor 65 ± 20%. A társaság ajánlott a legjobb tárolási környezet relatív páratartalom 50-70%. Az akkumulátor kell tárolni a magas hőmérséklet vagy magas páratartalom, különben nem fog, mert az akkumulátor szivárog, rozsda, valamint csökkenti a kapacitást. A hosszú távú tárolás eredményezi, hogy csökken az akkumulátor, akkumulátor-kapacitás szükséges 1-3 töltési / kisütési ciklus eléréséhez maximális kisütési kapacitás. Három hónap után az akkumulátor tároló kell tölteni, vagy feltöltési / kisütési ciklus egyszer. Ha a tárolási időszak alatt több, mint 6 hónappal kell feltöltési / kisütési aktiválása csökkenti a teljesítmény veszteség. kikötés `ne merítse az akkumulátor a tengervíz, vagy a víz. Ha nem használja, akkor kell helyezni, egy száraz, hűvös környezetet. `Ne dobja az akkumulátort tűzbe, vagy a fűtés, vagy próbálja meg szétszerelni, az akkumulátor lehet égetni, vagy amelyek káros anyagok. `Tilos használni az akkumulátort, a forró magas hőmérsékletű forrás, mint a tűz, fűtés, stb. Ez szigorúan tilos, hogy használjuk az akkumulátort. `Nem fordított adózás, az akkumulátor pontos polaritás kapcsolat, nem fordított. `Tilos használni, vagy helyezze az akkumulátort magas hőmérsékleten (tűző napon, vagy meleg autó), ami miatt az akkumulátor túlmelegedhet, tüzet vagy hibás működést okozhat, valamint csökkentheti az élet.

szín:
1DB 9V akkumulátor 2DB 9V akkumulátor, 3PCS 9V akkumulátor 4DB 9V akkumulátor, 5DB 9V akkumulátor, 6DB 9V elem
Set Típus:
Az Elemeket Csak
Akkumulátor Száma:
1-6DB
Csere Akkumulátor:
Igen
Csomag:
1 csomag
Márka Név:
Entemple
Méret:
9V
Típus:
NI-MH
Modell Száma:
9V
Névleges Kapacitás:
280mAH

A kategóriába tartozó áruk..